Visie

Je wilt een aantal sessies investeren. Wat levert het je op en waar richten we ons op?

1. Geluk en Overvloed. Je kunt geluk en overvloed creëren. Dat begint met te ervaren: Wat zijn je verlangens? Waar wil je voor gaan? En wat belemmert je?

2. Healing & Transformatie. Om ruimte te maken voor geluk en overvloed is soms healing en transformatie nodig. Welke pijn mag losgelaten worden? Welke verandering is nodig om te komen waar je wilt zijn? Hoe kan je worden wie je bent in de relatie?

3. Jij in je kracht, je relatie in de kracht. Als jij in je kracht komt, zal dit onherroepelijk in je relatie te merken zijn. Hoe kom jij in je kracht? Hoe zal dit je relatie versterken?

4. Ont-spannen, ont-moeten, ont-wikkelen. Relatieperikelen leveren vaak spanning op. Hoe kan je in de spanning ontspannen? Ontspanning helpt om meer overzicht te krijgen, meer opties te zien en beter te ervaren wat je werkelijk wilt. Hoe kan je elkaar vinden in een authentieke ontmoeting? Gebruik de situatie om er sterker van te worden en jezelf te ontwikkelen.

5. Levensenergie! Bij elkaar blijven, uit elkaar gaan of is er een derde weg? Wat doe je als je het gewoon niet weet? Het antwoord zit diep in ons. Wat wil het Leven in jou? Waar krijg je (levens)energie van? Wat opent je hart? Vanuit het niet-weten ontstaan soms wonderbaarlijke wegen naar geluk en overvloed…

 

Krachtmeeting heeft twee betekenissen:

Meeting (uitgesproken als een Engels woord): Waar twee krachten elkaar ontmoeten. Ontdek wat er gebeurt bij deze ontmoeting.
Meeting (uitgesproken als in meting): De ander is een spiegel voor je. Gebruik het als een graadmeter voor je: in hoeverre sta je in je kracht en hoe kan jij jezelf (en de relatie) bekrachtigen?