Relatiecoaching paren

Herken je één van onderstaande vragen?

Heeft één van jullie een derde persoon ontmoet die hij of zij ervaart als een soulmate of tweelingziel? En heeft dit invloed op jullie relatie?

Heb je een relatie met je soulmate of tweelingziel en is het moeilijk om tegenstellingen te overbruggen in jullie manier van leven?

Mis je iets fundamenteels in je relatie?

Ervaar je verlangens die onvervuld blijven in je relatie?

Lijken jullie in een vicieuze cirkel te zitten en er moeilijk uit te komen?

Is het confronterend om andere stellen gelukkig te zien?

Wil je een verdieping in je relatie?

Wil jij je verder ontwikkelen en je hebt het idee dat de ander dit niet wil? Staan jullie op een kruispunt of groei je uit elkaar op dit spoor?

Is het lastig opnieuw vertrouwen met elkaar op te bouwen?

Blijf je eigenlijk bij elkaar voor de kinderen?

De magie van vroeger is weg en hoe nu verder?

Er is iets gebeurd waar jullie moeilijk over kunnen praten?

Zie je op tegen vakanties samen?

 

Vaak kom je niet zomaar in de situatie waarin je nu zit. Een doorbraak is echter wel mogelijk. Als je open staat om onder ogen te zien wat speelt en bereid bent om belemmeringen te transformeren, kan je nieuwe kansen creëren en gaan zich mogelijkheden openbaren. Daarvoor is het wel nodig te verkennen wat overvloed voor jullie betekent en hoe je gelukstraining kunt integreren in je leven. Relatiecoaching bij KrachtMEETING leidt tot helderheid, authenticiteit en intimiteit.

Laat je verbazen over het resultaat. Of het nu gaat om weer bij elkaar te komen, liefdevol afscheid nemen of andere uitkomsten.

Zet vandaag de eerste stap en kom langs voor een gratis intakegesprek!