Hoe het begon

Het zaadje voor mijn passie voor relatiecoaching is begonnen toen ik na mijn universitaire studie workshops begon te volgen over communicatie tussen vrouwen en mannen. Deze workshops werden gegeven door twee internationale conflictbemiddelaars. Zij ontdekten dat in iedere communicatie het element vrouw/man een wezenlijk onderdeel is, ongeacht of het gaat om communicatie tussen vrouwen onderling, tussen mannen onderling, of tussen een vrouw en een man. Toen ik de diepgang, kracht en authenticiteit begon te ervaren van de ‘oer’-energie van het vrouwelijke en van het mannelijke, ontdekte ik een nieuwe wereld.

 

De passie aangewakkerd…

Met enige regelmaat begon ik workshops te geven voor vrouwen en mannen waarin communicatie een prachtige ingang was om deelnemers diepere verbinding en authentiek contact te laten ervaren. Ik heb het ervaren als een ingang waarin een sleutel ligt tot heling, kracht en geluk.

Tijdens trainingen in de Chinese vitaliteitskunde Healing Tao ervoer ik hoe het vrouwelijke en het mannelijke van nature tot elkaar aangetrokken wordt en samensmelt tot een krachtige nieuwe energie. Tevens leerde ik hoe je seksuele energie kan transformeren naar vitale energie, en hoe dit de relatie kan bekrachtigen. Het is mijn wens om jou te ondersteunen in je kracht te komen als mens en in je relaties.

 

Expertise opbouwen

Vanaf mijn 22ste volg ik opleidingen om mijzelf te verrijken, te verwezenlijken en te ontwikkelen. Na mijn studie heb ik diverse trainingen persoonlijke effectiviteit gevolgd die mij handvatten gaven om mijn wensen te verwezenlijken. In de tweejarige opleiding tot Innerlijke Kind therapeut leerde ik mijn innerlijk kind te omarmen. In de tweejarige opleiding tot NLP Master leerde ik interventies om op diep niveau te werken en kerntransformatie mogelijk te maken. In de tweejarige ayurvedische massage opleiding vervulde ik mijn behoefte om mijn lichaam met zachtheid en liefde te benaderen. In de tweejarige tantra opleiding leerde ik met seksuele energie werken. In de tweejarige healing opleiding leerde ik op energetisch niveau te werken en de tweejarige reading opleiding tilde het geheel een niveau hoger. Sinds 2009 ben ik Healing Tao practitioner. Inmiddels ben ik gecertificeerd Associate Instructor (AI) in de Healing Tao. Momenteel volg ik de zevenjarige verdiepingsopleiding Healing Tao bij Reinoud Eleveld. En last but not least ben in gecertificeerd relatiecoach. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Leonie Linssen en Loes Koot. Uit al deze kennis en ervaring kan ik putten en gebruiken wat van toepassing is voor jouw vraag.

 

Ervaren coach, trainer en teambuilder

Naast mijn werk als relatiecoach werk ik voor organisaties als transformatiecoach, trainer/opleider, intervisor, teamcoach en mediator. Als transformatiecoach begeleid ik medewerkers via individuele trajecten bij vraagstukken over loopbaan, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Als trainer doceer en ontwikkel ik vakken op het gebied van Psychologie, HRM en Leiderschap. Als teamcoach/intervisor faciliteer ik teams in teambuildingstrajecten om met plezier tot een gezamenlijke prestatie te komen. Als mediator breng ik partijen tot een gezamenlijke oplossing. Ik ben blij deze talenten nu ook te mogen inzetten als relatiecoach.

Sinds eind 1999 woon ik in het prachtige Den Bosch op een heerlijke plek: dichtbij de gezellige historische binnenstad, de natuur binnen handbereik en in no-time op de snelweg of op het centraal station. Andere trefwoorden: getrouwd, sportief en filmliefhebber.

veronique-kilian-relatietherapie-den-bosch

Drs. Veronique Kilian
“Ik ga uit van jouw persoonlijke kracht. We gaan doelgericht te werk om een fundament te leggen voor een vervullende relatie. Transformatie en healing leidt tot duurzame resultaten. Relatietherapie bij KrachtMEETING is meer dan praten alleen.”