Opladen en uitrusten = Dansen en Overgave = Biodanza en Healing Tao

 In Weesp 

 27 januari, 28 april, 16 juni, 1 september, 3 november 2019 12.30 tot 18.00 

 

De mens is verbonden met de natuur en dient zowel te presteren (werken) als te rusten. Soms leven we in een rollercoaster; snelle veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. We combineren werken met het sociale leven, ons gezin en misschien nog een studie erbij. Dit vraagt ons om regelmatig bij te tanken om onze batterij op te laden. Het is daarom van vitaal belang om onszelf te voeden en zuinig te zijn op onze levensenergie.

Met Biodanza dans je jouw vitale kracht vrij, we komen tot bloei als in verbinding zowel met onszelf als met anderen. Bij de Taofulness meditatie mag je bijtanken en je overgeven aan de vitale levenskracht terwijl je comfortabel op een matje onder een warme deken ligt. De Taofulness volgt de seizoen om op te laden. We werken met alle kwaliteiten. Denk aan de kwaliteit loslaten in de herfst, naar binnen gerichte overgave in de winter, het ontluikende van in de lente, het bloeiende in de zomer en het nagenieten tijdens de nazomer.

5 zondagen: 2 oktober 2016, 20 november, 15 januari, 26 maart en 28 mei 2017. Kom deze 5 dagen om je op te laden, iedere seizoen is er een nieuwe verwendag.

We dansen en mediteren in de sfeervolle en grote Bali zaal van Soul Essentials. Dekens, matten en kussens zijn aanwezig. Voor thee, vers fruit en ander lekkers wordt gezorgd.

 

Programma:

12.30 – 13.00 Inloop en betaling

13.00-15.15/15.30 Biodanza

15.30-16.30 Pauze (drinken, wat eten, rusten, integratietijd)

16.30-17.30 Healing Tao Meditatie en Afronding

 

Praktische gegevens

Data:  5 zondagen:

2 oktober 2016, 20 november, 22 januari, 26 maart en 28 mei 2017.

Tijden: 12.30 – 18.00 uur.

Locatie: Yoga Today, Weesp.

Gratis parkeren.

Investering:  Een cyclus van 5 zondagen á  €40 = €200,-. Een bonenzakje ter waarde van 15 euro ontvang je gratis als je je aanmeldt voor de cyclus van 5 zondagen); een bonenzakje helpt je om energetisch te reinigen.

Kan je niet alle zondagen dan kun je ook per keer betalen dan kost het 45,- (bij voldoende ruimte).

Aanmelding: veroniquekilian@krachtmeeting.nl  of  bel 06 20 621 673. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsemail.

Geef je op tijd op! Er is plek voor 20 mensen. Bovendien is het voor ons fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

De biodanza wordt verzorgd door Marlie: http://www.biodanzametmarlie.nl

 

Reacties van de vorige dag Biodanza & Healing Tao:

“Ik vond de middag heel erg fijn, en een integere kennismaking met biodanza. De mediatie vond ik een traktatie, waarbij even niets meer hoefde behalve met je gedachten meegaan met de aandacht naar binnen, in je lichaam. Het moment was ook perfect, na een intensieve dans-sessie, even letterlijk kunnen liggen en ontspannen en even helemaal overgeven…” Annette

 

“De combinatie van het fijne dansen en de meditatie was precies wat mijn lichaam nodig had en heeft. Eerst bewegen en dan mediteren vind ik heel fijn. Elke keer als ik mij weer stressachtig voel, denk ik weer aan de meditatie van de innerlijke glimlach en ik kan weer glimlachen. Ook vond ik de plek fantastisch, wat een mooie energie is daar. Fijn dat er zoveel lekkere dingen waren om te eten. Al die gezonde dingen waren meer dan welkom. Ik wil heel graag weer meedoen”.  Petie

Voor meer informatie: klik hier.

Author Info

Veronique Kilian

No Comments

Post a Comment