voorkom sluipende uitputting, verstevig jezelf met Healing Tao

Basiscursus Healing Tao: energie & innerlijke kracht

We hebben het druk, dus we willen graag kort en krachtig bijtanken en uitrusten. Maar hoe krijg je de energie die je nodig hebt om bij te tanken? Hoe houdt je vast om energiek en veerkrachtig te blijven? Stopt met denken als je moet slapen? Loslaat wat nog om je heen hangt wat niet van jou is? Helder blijft in je hoofd? Je brein activeert in de hoogste versnelling als het nodig is en daarna ontspant ?

Gelukkige mensen zijn uitgerust, beschikken over voldoende energie om te doen wat ze leuk vinden en putten uit een energiebron die van binnenuit naar buiten straalt. Ze zijn in staat tot Vitaliseren, Herstellingsvermogen, Flow, Actief Ontspannen, Positiviteitsvaardigheid en Persoonlijk Leiderschap. Maar hoe doe je dat?

Met Healing Tao leer je je hoofd leeg maken. Het heeft een ontspannende werking op je zenuwstelsel en een stimulerende werking op je hormoonstelsel. Met Healing Tao leer je je imuunsysteem verserken en vitale energie aan te maken.

 

Wat leer je?

 • Kort en krachtig bijtanken
 • Je geluksgevoel aanboren en voor je laten werken
 • Je hoofd op de slaapstand zetten als je ‘uit je hoofd’ wil
 • De houding die het verschil maakt om krachtig te staan
 • Moeiteloos sterk zonder spierkracht
 • Frustratie en andere vervelende emoties gemakkelijker loslaten
 • Emoties van anderen laten afketsen
 • Jezelf schoon houden
 • Vitaal ouder worden

In 10 dagdelen verdeeld over 5 dagen leer de je de basis van Healing Tao. Iedere dag leggen we een accent op één van de volgende onderwerpen, maar we herhalen veel om telkens het geleerde op een dieper niveau te laten door werken:

six-healing-sounds_smallDag 1: I-kracht & Helende klanken; leer dieper ontspannen, ontgiften en meditaties om je herstellingsvermogen te versterken

Dag 2: Verdieping Helende klanken, Gouden Ei en het veld opzetten; versterk je innerlijke kracht met de 5 elementen

Dag 3: Structuur en kracht vanuit IJzeren Hemd en Wisdom Chi Kung;

Dag 4: Kringloop en Tao Yin; goed voor je rug, open en ontspan je transformatie kanalen

Dag 5: Transformatie seksualiteit; helpt om je hormoonbalans in evenwicht te krijgen en je levensenergie te laten stromen

 

Iedere dag wordt ondersteunend door Chi Kung oefeningen die je helpen om meer te ontspannen en te aarden.

 

Hoe werkt het?

Het Chinese Taoïsme is gebaseerd op de wijsheid van onze organen. Door middel van een uniek systeem van Chinese meditaties schep je balans in je lichaamssystemen en verhoog je de stimulerende en versterkende werking van je vitale systemen. Je schoont je lichaam op en herlaadt het.

De meditaties werken met visualisatie, klank en beweging. In deze basiscursus leer je universele levenskracht als bron in jezelf aan te boren en op te nemen uit de natuur. Daarvoor hoef je niet eens persé in de natuur te zijn. Deze meditaties kan je overal doen, waar je ook bent.

 

Wanneer en waar?

Deze basistraining is op de volgende zondagen: in 2018: 13 september, 21 oktober, 18 november, 16 december; in 2019: 21 januari. Alle zondagen van 10.00 – 17.00 uur

De zondag is een uitstekende dag om op te laden, uit te rusten en bij te komen.

Locatie: Den Bosch.

Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina van Healing Tao Den Bosch of op www.healingtao.info.

 

Over Veronique 

veronique-kilian-relatietherapie-den-boschVanaf mijn veertigste besloot ik me te richten op vitaliteit. Beweeglijk, gezond, authentiek, sterk en mooi, dat leek me wel wat. Healing Tao heeft eraan bijgedragen dat ik een sterker immuunsysteem heb, meer sport en mijn seksuele energie beter kan transformeren naar vitale energie.

Ik volg mijn roeping om juist in deze tijd basiscursussen te geven. Of je nu beginner bent of gevorderde, de vijf elementen uit de Healing Tao komen op ieder niveau terug. In deze basiscursus leer je het spel met de 5 elementen.

Sinds 2009 ben ik healing tao practitioner. Toen ik mijn eerste Healing Tao les volgde, voelde ik hoe mijn hoofd tot rust kwam, én mijn lijf kon uitrusten, bijkomen en opladen. Dat was een heerlijkheid in het drukke bestaan.

Op het gebied van Healing Tao heb ik sinds 2009 regelmatig trainingen gevolgd bij o.a. Reinoud Eleveld, , Michael Winn, Luc Leyten, Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Juan Li en Barry Spendlove. Deze trainingen omvatten zowel basiselementen uit de Healing Tao (zoals innerlijke glimlach, helende klanken, hemelse kringloop, ijzeren hemd) als Fusie, Beenmerg Chi Kung, Nei Dan Kung, Tao Yin en Kan & Li. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Healing Tao Instructor. Momenteel volg ik de 7-jaar training bij Reinoud Eleveld. Ik neem in de lessen het geleerde mee vanuit deze training.

In mijn dagelijks werk ben ik all-round trainer op meerdere vakgebieden. Ik werk o.a. voor opleidingsinstituten waar ik trainingen geef op het gebied van Psychologie, Human Resource Management (HRM), Leiderschap, Social Work en Diversiteit. Als transformatiecoach begeleid ik mensen individueel om in hun kracht te zijn en te blijven.

 

Investering: voor 10 dagdelen verspreid over 5 dagen 587 euro inclusief btw.

Inclusief:

 • Lunch, koffie & thee
 • Naslagwerk om thuis te lezen en te oefenen
 • Het boek ‘Train je gelukscompetenties”

Geef je op via de onderstaande knop of  bel 06 20 621 673.

Inschrijven

 

Author Info

Veronique